Beli Vivix Twinpack Jimat Hampir RM250

Kita dah masuk bulan November. Macam biasa setiap bulan Shaklee akan ada promosi untuk produk terpilih. Nampaknya bulan ni giliran Vivix si tonik ajaib itu.

Beli 2 botol dapat 5% diskaun.

Wow kan? Vivix sebotol harga pasaran RM503 (termasuk gst). Tapi bulan ini dengan pembelian 2 botol Vivix, anda layak menerima potongan harga sebanyak 5%.

Bukan itu saja. Anda juga akan dapat

  • keahlian PERCUMA bernilai RM68.90
  • Pos PERCUMA
  • Cashback bernilai RM36

Di bulan lain, beli twinpack Vivix harga biasa RM1006 (harga pasaran + gst), tapi istimewa di bulan November ni anda cuma perlu bayar RM765.30.

Peluang macam ni tak datang selalu tau. Lebih baik grab cepat😉

Saya tak nak jadi ahli. Tapi nak beli dengan harga promo. Boleh ke?

Memang ramai customer saya yang bila saya bagitahu jadi ahli untuk lebih jimat, dia orang kata tak nak. Beli Shaklee untul diri sendiri dan keluarga je kata mereka. Tak nak menjual.

Ramai yang keliru. Sebenarnya tak ada syarat untuk menjual pun kalau kita daftar jadi ahli. Ahli makan sendiri adalah lebih bijak. Mana tak bijaknya, beli-beli vitamin untuk diri sendiri, suami, anak, parent, sepupu tiba-tiba ada cashback masuk dalam akaun. Tak nak ke?

Hehe. Tak perlu risau tau. Sebenarnya saya galakkan customer saya jadi ahli sebab nak semua pun menikmati vitamin pada harga lebih jimat. Harga ahli jimat 5-20% ikut jenis produk.

Bila dah register ahli boleh ke nak beli dengan Nida lagi?

Mestilah boleh. Saya akan uruskan order tuan puan macam biasa cuma bezanya, selepas daftar keahlian saya akan belikan barang tuan puan guna ID masing-masing. Jadi masing2 akan dapat point (uv) tu.

Sistem Shaklee semakin canggih. Sekarang kita dah boleh order on behalf downline, jadi tak jadi masalah langsung.

Saya juga akan sentiasa melayan tuan puan sama macam mula-mula nak beli dulu. Bukan kata bila dah jadi ahli, kena pandai2 contact Shaklee untuk pertanyaan.

Anda cuma kena tahu yang jadi ahli Shaklee ni bukan kena paksa promote dan jual. Untuk makan sendiri pun banyak kelebihan.

Info Vivix :

Manfaat Vivix Untuk Kesihatan Tubuh

Testimoni Vivix Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah

Cara minum Vivix yang betul

Jangan berlengah lagi.

Hubungi saya Nida 0127917427 sebelum promosi berakhir, kecuali anda memang tak suka dengan harga jimat.

Nida

0127917427

Sid : 869589

Cod Ipoh Klebang

Pos seluruh Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...