Berbaloi ke menjadi ahli Shaklee?

Stok vitamin percuma? Biar betul.

Betul. Saya hanya keluarkan modal sendiri masa awal-awal membeli Set 3M (suplemen vitamin untuk membantu penyusuan susu ibu). Selepas habis set pertama, saya membeli yang kedua dan seterusnya tanpa gunakan duit gaji saya mahupun gaji suami. Memang berbaloi.

Bagaimana caranya? Mari kita bisik-bisik. Syyytttt…ini rahsia tau. Jangan bagitahu orang lain.

Mudah saja, anda cuma perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee. Jom tengok macam mana nak jadi ahli :

  1. Daftar keahlian dengan yuran RM65 seumur hidup + RM10 untuk pengeposan memberkit.
  2. Beli produk bernilai lebih kurang RM660 dan dapatkan keahlian PERCUMA
  3. Beli 2 botol vivix dan dapatkan keahlian PERCUMA
  4. Beli 3 kotak Collagen dan dapatkan keahlian PERCUMA.

Tengoklah, berapa banyak percuma disitu.

Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee bersama group kami?

  1. Sudah tentu dapat beli dengan harga ahli.
  2. Dapat cashback pada pertengahan bulan bila jumlah point bulanan mencapai jumlah minimum yang layak (kat sinilah yang kita boleh guna semula duit untuk membeli stok vitamin untuk diri sendiri)
  3. Bagi yang serius untuk memulakan bisnes, akan dimasukkan dalam group perbincangan rahsia yang dikendalikan oleh Master hebat. Berkongsi info, tips marketing, dan titipan motivasi.
  4. Peluang menjana pendapatan dari rumah – tanpa perlu keluar meeting malam2, tanpa perlu tinggalkan anak untuk jumpa prospek. Semuanya hanya dihujung jari.
  5. Coaching online yang berterusan, dengan support group yang ohsem!
  6. Pilihan coaching offline pada tarikh tertentu, boleh bawa bersama suami, anak-anak malah bibik pun boleh bawak. Kami mementingkan hubungan kekeluargaan yang harmoni, kehadiran anak-anak kecil dalam kelas2 offline kami memang perkara biasa.
  7. Peluang mendapat car bonus, mengerjakan umrah, trip 5 bintang dalam dan luar negara.

Semuanya bermula dengan langkah pertama. Jika anda berminat untuk menambah pendapatan, masih tercari-cari bisnes online yang sesuai – boleh hubungi kami untuk kita sembang-sembang lebih lanjut.

Kalau untuk makan sendiri pun berbaloi jadi ahli. Tak perlu tunggu SID anda buat promosi, dah memang anda layak untuk dapat harga ahli, dapat cashback pulak tu.

Untuk sembang-sembang lanjut, anda boleh hubungi saya.

Anida

SMS / Whatsapp : 012 7917427

Email : anida.ae@gmail.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

77 thoughts on “Berbaloi ke menjadi ahli Shaklee?

  1. A good all-over body wash for males is Body Distinct Body
    Wash, while Acne Cleansing Bar and Clear & Clean Steady
    Control Acne Cleanser can do the secret For that experience.
    Autumn recently posted…AutumnMy Profile

  2. [url=http://mullers.co.za/Michael-Kors_mwvKKKHn/]Sac Michael Kors Pas Cher[/url], I take pleasure in, lead to I discovered just what I used to be having a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge