Betul Ke Shaklee Ada Jin? Baca Sini

Kenapa saya terus setia dengan Shaklee?
😍😍😍😍

Sebelum kenal Shaklee saya pernah je makan suplemen brand lain (tapi tak sampai tahap jadi ahliπŸ™Š), makan vitamin klinik pun biasa.

Tapi lepas kenal Shaklee, tak berpaling dah.

Semuanya sebab :

🌿 vitamin Shaklee terbukti terbaik, selamat, semulajadi, berkesan, mesra alam; siap dengan bukti saintifik – apa lagi yang saya harapkan?

🌿 sistem Shaklee yang adil. Siapa buat dia dapat. Tak kiralah kita orang yang ke 800ribu pun join ahli & nak bisnes, kita tetap ada peluang yg sama macam orang yang 1st (dengan syarat kita usaha). Bisnes Shaklee berdasarkan jualan produk, walaupun awak ada 104598275 ahli dibawah awak, tapi kalau awak dan mereka semua tak buat jualan, tak ada siapa yang dapat apa2.

🌿 group yang best! Ya. Ini memang asbab kesetiaan saya juga. Family Shaklee yang sentiasa positif, dan menyokong sesama sendiri. Yang jauh yang dekat semua bersatu hati. Bukan setakat ilmu produk, ilmu marketing tapi ilmu kerohanian sangat banyak dikongsi. Tak keterlaluan kalau saya kata asbab kenal Shaklee & masuk dalam group yang betul ni lah saya banyak dapat belajar tentang amalan2 rohani & ada kesedaran nak tambah amalan dan jadi lebih baik.

Selain tu, dengan Shaklee ni saya dapat bantu orang lain meningkatkan tahap kesihatan. Memang seronok bila customers feedback kata dah tak sakit lutut, dah hilang bersin, lebih bertenaga etc. Nikmat dapat kenalkan orang lain dengan produk yang selamat tanpa bahan kimia berbahaya ni memang happy sangat.

Kawan2 ada yang baru nak cuba suplemen vitamin?

Jom try Shaklee, alang2 nak cuba meh ambil yang selamat terus kanπŸ˜‰

Nida, 0127917427

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge