Ganjaran 3C Dalam Bisnes Shaklee Yang Best Giler

Kalau perasan, awal bulan hari tu ramai yang wish tahun baru dekat kawan2 SID. Kenapa ya?

Ini semua sebab cycle baru bisnes Shaklee bermula April. Kira target untuk tahun ini bermula April. Sekarang Fy2018 untuk kiraan point apa semua.

Point apa pula ni? Meh nak cerita lanjut.

Dalam bisnes Shaklee ni, kita ditawarkan 3C iaitu Cash, Car bonus & Convention. Points yang berjaya dikumpul inilah yang menentukan seorang SID tu layak atau tak untuk dapat car bonus & convention ni. Performance sepanjang cycle juga dinilai untuk dapat award masa National Conference nanti.

CASH

Ini yang dapat setiap bulan. Lebih tepat lagi setiap 14 atau 15hb Shaklee tanpa gagal akan bank-in kan cash bonus untuk setiap SID yang layak. 

Peluang untuk rebut 5%-21% kadar bonus bergantung pada usaha masing2. Lagi tinggi nilai belian (jualan), makin banyaklah bonus. Sebab Shaklee memang bagi bonus ikut usaha masing2, tak adanya kau upline goyang kaki downline buat kerja..tiba2 kau yang dapat bonus banyak. Nehi.

Dalam Shaklee, downline boleh sangat pintas upline. Keyword dia, siapa usaha lebih dapat lebih. 

CAR BONUS

Ha ini yang kita nak rebut cycle ini. Doakan ya semua. 

Comel tak? Gambar dari google.

Semua SID yang dah leader (rank Supervisor ke atas) layak untuk dapat Car Bonus. Ada syaratnya πŸ˜†

Untuk dapat Car Bonus ni, perlu lengkapkan program selama 3 bulan. Leader yang nak rebut Car Bonus ni perlu capai nilai guv tertentu selama 3 bulan berturut2 untuk melayakkan dapat Car Bonus. 

Bila dah layak tu, setiap bulan Car Bonus akan masuk dalam akaun bersama Cash tadi. 

Yep. Car Bonus pun Shaklee bagi dalam bentuk RM. Terpulanglah nak guna untuk apa. Nak beli kereta boleh, nak bayar rumah boleh, nak simpan untuk anak boleh. Pendek kata buatlah apa2 dengan duit car bonus hasil usaha kerja keras selama ni. Paling sikit dapat dalam RM500, tapi pengalaman leaders rata2 kata memang capai 4 angka car bonus tu. Siapa tak nak?

CONVENTION

Ini sangat best. Setiap cycle Shaklee akan tukar2 destinasi convention trip mereka. 

Ada dua, Regional trip dan international trip / pakej umrah dan ziarah. 

Trip percuma tajaan Shaklee. Memang wow!

Untuk rebut peluang convention inilah kena kumpul point dari awal mula cycle sampai akhir nanti. 

Contoh untuk cycle 2017/2018 ni, International Trip Shaklee akan pergi naik cruise medetarenean merentas 3 negara. Memang wow! sangat. Untuk layak dapat tiket, leader kena kumpul 1010 point. Kiraan point ni dibuat dari April 2017 – Mac 2018. Nak dapat points tu ada lah target2 yang perlu dicapai.

Yang lagi best, trip Shaklee boleh bawa family. Suami anak emak ayah mak mertua semua boleh bawa asalkan points kita mencukupi untuk tebus tiket untuk dorang semua. Fuhhh. Boleh jadi percutian mewah untuk 1 family macam ni. 

Betul. Trip Shaklee semua pun layanan berbintang2. Siap ada suprise lagi. 

Nak tahu lebih lanjut tentang 3C ni, boleh hubungi saya 😍 012 7917427.

Jom bersama-sama saya kita bina empayar bisnes Shaklee sampai berjaya. 

Apa keistimewaan join group kami? 

Saya sendiri akan guide anda yang berminat dari A-Z untuk dapatkan ganjaran2 dari Shaklee. Setakat ini saya telah berjaya menjana 4 angka sebulan dan akan terus mengorak langkah untuk dapatkan 5 angka dan seterusnya.

Saya jalankan bisnes Shaklee secara part time. Jom. Anda pun mesti boleh.

Kami merupakan susur galur group iReach yang terkenal dengan teknik pemasaran halimunan. Ha..macam mana tu?

Jom contact saya untuk kita diskas lebih lanjut. Jangan tunggu sampai esok, harga barang makin lama pun makin mahal😌 Bisnes Shaklee ni salah 1 yang boleh kita usahakan untuk dapat side income, dengan modal yang sangat rendah. Tak sampai RM100 pun. 

😘,

NIDA

SID : 869589

012 791 7427

Cod area AEON IPOH KLEBANG

POS seluruh Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge