Mandian Bayi Organik, Shaklee Baby Kini Dipasaran

Mandian bayi yang selamat dan mesra alam kini dipasaran! Sejak pengeluar barangan bayi terkemuka negara mengaku yang barangam mereka mengandungi punca kanser, ramai yang mencari produk penjagaan bayi organik untuk kegunaan anak masing-masing.

Shaklee kini membawa masuk produk ShakleeBaby dalam pasaran Malaysia.

Ada 3 jenis barangan dalam rangkaian Shaklee Baby

1) Gentle Wash

Gel mandian yang 99% dari bahan organik ini bertindak lembut pada kulit bayi. Mengandungi lavender organik dan chamomile organik yang memberi rasa tenang pada bayi. Ia juga mudah dibilas.

2) Massage Oil

Minyak bayi ini mengandungi adunan essential oil (eo) seperti rosemary, lavender, dan chamomile yang memberi rasa tenang. Bayi akan mudah tidur selepas diurut dengan minyak bayi Shakleebaby ni.

Lebih istimewa lagi ia dijamin tidak mengandungi bahan berbahaya yang memudaratkan kesihatan jangka panjang.

3) Soothing Lotion

Kalau sebelum ni ibu gunakan herbal blend sebagai lotion anak, sekarang kita dah ada lotion khas.

Diadun dari bahan semulajadi terpilih, lotion bayi Shakleebaby tidak melekit dan bersifat mudah serap. Ia juga tidak berminyak. Memang selesa untuk kulit termasuklah yang dewasa.

Buat masa ini Shaklee Baby dijual secara set. Tiada pembelian loose untuk setiap barang. Harga yang ditawarkan setanding dengan kualiti dan jaminannya, malah bagi ibu yang dah biasa dengan penjagaan bayi organik yang lain Shaklee Baby antara set yang mampu milik.

Nak order?

Boleh terus hubungi saya Nida 0127917427 untuk buat pesanan anda.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...