Peluang Bisnes Part Time Untuk Wanita Bekerja

Sekarang ni gaji RM3000 sudah masuk kategori “miskin bandar”. Hidup sehabis jimat pun kadang-kadang masih sesak. Bukan kata tak bersyukur dengan rezeki yang ada, tapi sebab bersyukurlah nak terus berusaha perbaiki kehidupan.

Hidup ini bukan berkisar tentang diri sendiri sahaja. Tapi kalau kita sendiri nak makan pun bercatu, macam mana agaknya nak membantu orang lain. Lagi pedih kalau dengan mak abah sendiri pun kena berkira.

Suami Isteri Bekerja Pun Macam Cukup-Cukup Makan Je

Memang tak dapat disangkal lagi, harga barang semakin meningkat dari hari ke hari. Kalau dulu sardin dalam tin jadi pilihan bila duit belanja dah kurang, sekarang ni fikir 2-3 kali nak beli sardin walau baru dapar gaji kelmarin. Sardin tin dah sama harga dengan ayam setengah ekor.

Itu baru bab belanja dapur, belum lagi cerita duit taska anak, duit bas sekolah, duit minyak pergi balik kerja, silap-silap habis sebulan gaji.

Peluang bisnes dari rumah untuk wanita bekerja, yang tak perlukan modal tinggi

Ramai wanita terutama yang bergelar ibu berada dalam dilema. Nak menjaga anak sendiri di rumah tetapi perlu keluar bekerja membantu suami  demi kelangsungan hidup.

Cross-coaching sesama sidelines. Bisnes Shaklee adalah keluarga.

Jom mulakan bisnes part time sementara masih bekerja lagi. Sekurang-kurangnya boleh merancang kewangan dengan lebih baik sebelum ambil keputusan untuk berhenti kerja.

Saya sendiri bekerja dan menjalankan bisnes Shaklee secara part time sebagai punca pendapatan kedua. Saya pernah menjalankan bisnes lain secara sambilan juga tapi ternyata Shaklee memberi pulangan yang paling berbaloi.

5 sebab bisnes Shaklee paling sesuai untuk wanita bekerja yang nak buat bisnes part time

1) Modal serendah RM69

Ya. Cuma perlu keluarkan duit untuk bayar keahlian bernilai RM68.90 dan anda dah boleh terus berbisnes. Itupun ada cara untuk dapatkan keahlian secara PERCUMA.

2) Boleh dijalankan secara dropship

Bisnes Shaklee tak perlu simpan stok. Kita share kebaikan produk, bila ada customer order & buat bayaran, baru kita beli di branch/online. Pihak Shaklee akan uruskan penghantaran sehingga ke rumah customer. Mudahkan?

3) Syarikat stabil dan beri ganjaran terbaik

Shaklee dah bertapak lebih 60 tahun di dunia ini, bukan sekadar syarikat-syarikat yang wujud sementara untuk kaut untung? Shaklee juga memberi jaminan sentiasa berkesan, sentiasa mesra alam dan sentiasa semulajadi. Ujian klinikal (dan lain2 ujian lagi) dijalankan oleh pihak Shaklee bagi memastikan produk mereka berkualiti tinggi dan tak tercemar.

4) Boleh dijalankan secara online sepenuhnya

Selain asyik scroll fb sambil makan, boleh tukar kepada promokan aktiviti bisnes anda. Kedai online boleh diaktifkan antaranya menggunakan blog, facebook, instagram dan email marketing.

Kita cuma perlu plan masa dan jadual harian kita sebaiknya supaya sempat untuk mengerjakan bisnes ini.

5) Ada mentor dan bimbingan “ready to use”

Kami sangat faham wanita yang bekerja sangat sibuk. Lepas habis waktu kerja, berkejaran pula nak siapkan kerja2 rumah dan sediakan makan malam keluarga.

Tak perlu risau kalau tak ada masa nak study semuanya dari awal kerana dalam bisnes Shaklee ni upline kita akan jadi mentor yang membimbing kita sehingga berjaya.

Kita juga ada kaedah dan cara yang “ready to use” malah boleh dikatakan confirm jadi kalau buat, sebab semua itu dah dibuktikan oleh upline2 sekalian.

Banyak yang saya mampu lakukan dengan duit bonus Shaklee

Antara yang paling saya syukuri adalah bila saya dapat menyelesaikan beberapa komitmen bulanan dengan duit gaji Shaklee. Selain itu, dapatlah reward anak-anak serba sedikit. Anak-anak suka tidur hotel, dengan duit bonus Shaklee dapatlah kami penuhi keinginan dorang.

Mulakan langkah anda dan bertindak sekarang. Hubungi saya di 0127917427 untuk pertanyaan lanjut tentang bisnes Shaklee, nak beli vitamin juga dialu-alukan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...