PENGEDAR SHAKLEE DENGAN KONSULTASI TERBAIK DI IPOH, PERAK

pengedar Shaklee area Ipoh, Tasek, Klebang

Anda tinggal di Ipoh, Perak? Nak dapatkan produk Shaklee tapi tak nak pos-pos? Nak jumpa sendiri dengan pengedar Shaklee di kawasan Ipoh, Perak untuk konsultasi dan ambil barang? Saya bersedia memenuhi permintaan anda. Saya pengedar sah Shaklee yang akan memberikan konsultasi produk, dan servis selepas pembelian yang berterusan untuk para pelanggan yang disayangi.

coverfoto.png

Kepuasan pelanggan adalah kepentingan saya. Oleh itu saya akan berusaha sehabis baik untuk memastikan pelanggan mendapat info yang tepat berkenaan vitamin dan produk yang mereka beli. Jadual makan vitamin beserta tips-tips ekslusif akan diberikan bagi menjamin keberkesanannya. Jadual yang betul mengikut situasi tertentu adalah penting kerana setiap kita mempunyai masalah berbeza dan keboleh serapan badan masing-masing juga berbeza. Jadual untuk pelanggan A mungkin tidak sama dengan pelanggan B. Saya akan mengambil kira masalahi-masalah dan beberapa faktor lain sebelum memberi jadual ekslusif kepada pelanggan. Pelanggan saya dijamin tidak akan terkapai-kapai google sana sini untuk dapatkan jadual makan ^_^

wpid-2014-05-01-14.42.53.jpg

Selain itu, sebagai pengedar Shaklee yang bertanggungjawab saya juga menyediakan group Whatsapp dan group Facebook untuk para pelanggan. Group ini akan digunakan sebagai medium menyampaikan maklumat dan berkongsi-kongsi info. Saya akan kongsikan kebaikan-kebaikan produk, tips kekeluargaan, resipi dan semestinya promosi terkini dari Shaklee. Anda tak perlu lagi susah-susah nak tanya sana sini tentang promosi. Setiap awal bulan saya akan update promosi terkini dari Shaklee. Seperti bulan ini, Shaklee ada promosi MEAL SHAKES beli 6 PERCUMA 1.

Anda tidak perlu risau saya memberi maklumat palsu atau sebagainya. Saya nak menjadikan Shaklee ni sebagai sumber pendapatan saya secara berpanjangan. Jadi saya tidak akan sekali-kali menipu pelanggan dengan apa cara sekalipun. Ramai pelanggan sedia ada telah menjadi kawan dan kami selesa berkongsi pelbagai cerita. Saya adalah pengedar Shaklee terbaik di kawasan Ipoh yang anda perlu kenali 😉

 

image
Pengedar Shaklee Dengan Konsultasi Terbaik 😉

Jika anda nak jadi ahli dan sertai keluarga besar kami juga sangat di alu-alukan. Jadi ahli makan sendiri atau nak berbisnes kedua-duanya ada kelebihan tersendiri. Sila highlight perkataan keluarga disitu. Ya. Kami berhubung seperti sebuah keluarga, bukan sekadar kumpulan bisnes. Saya akan ulas tentang menjadi ahli dalam entri seterusnya. Teruskan bersama blog saya untuk mengetahui hebahan-hebahan terkini!

Adakah saya hanya menyediakan perkhidmatan untuk orang-orang di Ipoh dan kawasan berhampirannya? Tentu sekali tidak! Untuk pelanggan-pelanggan seluruh Malaysia, saya akan membuat penghantaran menggunakan khidmat courier seperti PosLaju, CityLink & Gdex. Pesanan akan sampai ke tangan anda dalam tempoh 1-5 hari bekerja bergantung kepada kawasan. Anda boleh memesan produk pilihan anda melalui telefon / sms / whatsapp kepada Anida di nombor 012-7917427.

Tak tahu produk apa yang patut anda ambil? Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi segera!

Anida | 012-7917427

Pengedar Shaklee Dengan Konsultasi Terbaik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...