Pengedar Shaklee Pasir Gudang, Rugi Kalau Anda Tak Hubungi Mereka

Assalamualaikum wbt.

Berita baik untuk pengguna produk Shaklee di kawasan Pasir Gudang, Seri Alam, Masai dan Johor Bahru. Kini anda tak perlu tunggu posmen datang hantar vitamin-vitamin anda kerana boleh cash on delivery (COD). Lokasi COD sekitar Kompleks Bandar Pasir Gudang, KFC Masai, Taman Mawar, Taman Scientex, Politeknik Johor Bahru dan kawasan lain yang boleh dipersetujui bersama.

Hubungi Cik Amy Munirah (SID : 930991)  atau Puan Azlina (SID : 905252) untuk pesanan vitamin Shaklee anda dan dapatkan tips-tips istimewa daripada mereka. Mereka merupakan seorang pengedar yang sangat komited dalam membantu ramai orang dapatkan kesihatan lebih baik.

 

cash on delivery

Kenapa Mesti Beli Dari Saya

Amy bukan sekadar menjual, malah beliau merupakan pengguna tegar vitamin Shaklee sejak tahun 2012 lagi. Amy sangat berpuas hati dengan Set Psoriasis yang dapat membantu beliau bebas dari masalah kulitnya itu. Anda boleh baca kisah Amy bagaimana beliau bebas dari masalah psoriasis dalam 3 bulan selepas 10 tahun menderita! (KLIK SINI untuk baca). Sekarang Amy terus setia sebagai pengguna dan mahu berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan anda semua.

Lina juga ada kisah gembira bersama vitamin Shaklee. Beliau merupakan ibu kepada 3 orang anak yang kekal cergas. Selain cergas menguruskan hal rumahtangga, Lina ni champion badminton di tempat kerja! Beliau mula dengan Set Berpantang & teruskan dengan Set Penyusuan. Dek kerana sangat puas hati, Lina tak sabar nak kongsi dengan anda keberkesanan produk Shaklee ni.

Hubungi Mereka Hari Ini

Fb : Amy Munirah

Telefon : 017 – 7697364

Email : leowills@hotmail.com

Blog : http://leowills.blogspot.com/

########

Fb : Azlina Mubin

Telefon : 012-7059520

Blog : http://momlina.blogspot.com/

 

Kalau nak pos pun boleh. Mereka menyediakan perkhidmatan pos seluruh Malaysia!

Jika anda berada berada di kawasan luar Pasir Gudang anda boleh hubungi wakil kami yang lain untuk membuat tempahan & dapatkan konsultasi terbaik dari rangkaian pengedar kami.

Untuk COD sekitar Ipoh, boleh hubungi Pengedar Shaklee Ipoh paling best ni,

ANIDA 012-7917427

😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...