Performance Drink Shaklee Untuk Penghidratan Berkualiti Pada 10 Malam Terakhir Ramadhan

Salam Ramadhan.

Sekejap je dah masuk 10 malam terakhir Ramadhan. Semua orang pun nak tingkatkan amal ibadat dalam bulan Ramadhan ni lebih-lebih lagi pada 10 malam terakhir. Lupakan seketika keletihan tak bermaya setelah penat bekerja di siang hari, dapatkan minuman isotonik Performance Drink Shaklee untuk membantu anda kekal bertenaga sehingga dinihari. Performance Drink Shaklee paling selamat untuk penghidratan berkualiti sepanjang 10 malam terakhir Ramadhan ini.

Performance Drink – 1 canister 539g, cuma RM82.50 sahaja.

KENAPA PERFORMANCE DRINK SHAKLEE PALING

SELAMAT?

 1. Ia mempunyai imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi / dehydration.
 2. Mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb merupakan rangkaian karbohidrat yang membekalkan tenaga tanpa mengganggu kestabilan gula dalam darah.
 3. Membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
 4. Membantu mengekalkan bendalir dalam badan, memang sangat sesuai di ambil ketika berbuka dan bersahur bagi membantu kita kekal bertenaga ketika puasa. Lebih-lebih lagi musim panas sekarang ni.
 5. Sesuai untuk semua golongan, kanak-kanak, dewasa, warga tua, lelaki, wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, pelajar, pekerja dan sesiapa sahaja. Performance Drink membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir dalam badan supaya tidak kekeringan.

Bulan puasa ni memang Performance Drink jadi teman setia saya. Dengan rasa oren yang sedap, lebih-lebih lagi kalau dibancuh sejuk. Nyaman je kat tekak. Memang sangat membantu untuk berjaga malam walaupun bekerja keesokkan harinya (dan puasa lagi!)

Bancuh 1 botol Performance Drink dan jadikan bekalan untuk beribadat di malam hari. Boleh minum semasa selang masa solat atau ketika berzikir. Sediakan juga sebotol air masak ya, untuk bilas tekak bagi memulakan solat seterusnya. Selamat beribadat!

 • Teman saya update blog!

 

MASA BILA SESUAI NAK MINUM PERFORMANCE DRINK?

 • ketika beriadah atau bersukan
 • melakukan kerja berat seperti buruh binaan
 • ketika cuaca panas melampau (mengelakkan dihidrasi)
 • ketika tidak sihat (demam / selesema / batuk)
 • waktu berbuka puasa untuk kembalikan tenaga & waktu bersahur untuk bekalan ketika berpuasa.

 

call to action

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...