Rahsia GLA Complex Shaklee Turunkan Bacaan Diabetes

GLA Complex sinonim sebagai supplement vitamin yang membantu meningkatkan kesuburan dan memperbaiki hormone wanita. Dah ramai yang merasai kesan positif selepas mengamalkan GLA Complex Shaklee. Suplement GLA (gamma lenolenic acid) yang sama penting seperti asid amino ini tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ianya hanya diperolehi dari makanan.

Kebanyakkan GLA dipasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Complex Shaklee diekstrak dari biji borage. GLA dalam borage adalah 2 kali ganda dari GLA dalam EPO. Selain EPO, GLA juga boleh didapati dari blackcurrant. Setiap kapsul GLA Complex Shaklee mengandungi 300mg GLA, ia adalah sumber omega-6 terbaik. Bukan itu sahaja, GLA Complex Shaklee ni digabungkan dengan minyak bunga matahari dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Bioavailabilitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu.

GLA Complex
GLA Complex Shaklee, 60 biji RM92.50

Bagaimana GLA Complex Shaklee membantu turunkan bacaan gula dalam darah?

Bagi kes diabetes, GLA akan menghalang komplikasi akibat diabetes dan merendahkan paras gula dalam darah. Ia berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua. GLA berupaya untuk meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.

Ambil GLA Complex je atau kena ambil bersama vitamin lain.

Terpulang kepada individu itu sendiri. Analoginya senang, kita makan nasi kosong pun akan kenyang tapi lebih sedap dan nikmat kalau kita makan dengan ikan goreng, sup sayur, sambal belacan dan ulam-ulaman. Kenyang dapat, keseimbangan pun dapat.

Set Diabetes Asas

Set Diabetes Shaklee
Set Diabetes Asas

[ZINC COMPLEX] – berfungsi untuk membantu penghasilan insulin dalam badan. ZInc juga mempercepatkan baik pulih luka luar & dalam.

[B COMPLEX] – Vitamin B penting untuk menukarkan kaborhidrat & protein kepada tenaga.

[GLA COMPLEX] – mengelakkan komplikasi diabetes & menurunkan bacaan gula dalam darah.

Untuk yang mempunyai bajet lebih, boleh ambil Vivix untuk kesan yang lebih menyeluruh. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak buat pesanan, boleh hubungi saya di talian 012-7917427. Saya akan konsult anda mengikut keperluan anda masing-masing.

call to action

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...