Set Kecantikan Kulit Shaklee Pilihan Tepat Untuk Tampil Cantik Menawan di Hari Raya

Bila dekat nak raya, ramai wanita mencari-cari Set Kecantikan Kulit terbaik supaya dapat tampil anggun, cantik berseri di hari raya. Set Kecantikan Kulit sama penting dengan kuih raya, baju raya dan kasut raya sekarang ni šŸ™‚ Semua pun nak kelihatan cantik. Kan? Lazimnya hari raya kita akan jumpa ramai sanak-saudara, tentulah tak mahu tunjukkan muka berkeladak kita kan? Lebih-lebih lagi yang dah berkahwin, mestilah nak cantik untuk suami. Sekarang masa paling tepat untuk anda dapatkan Set Kecantikan Kulit Shaklee ni. Raya lebih kurang 2 bulan je lagi, Set Kecantikan Kulit Shaklee akan membantu anda capai impian untuk dapatkan wajah berseri, cantik menawan menjelang hari raya ni.

raya

Apa yang terdapat dalam Set Kecantikan Kulit Shaklee?

Set kecantikan kulit Shaklee

SET KECANTIKAN KULIT ASAS mengandungi B Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

>> B COMPLEX

  • melambatkan tanda penuaan
  • melembabkan kulit
  • mencegah pigmentasi
  • membantu mencegah / mengubati jerawat

>> VITAMIN CĀ 

  • membantu mencerahkan kulit secara semulajadi
  • anti oksida yang melindungi kulit daripada habuk, pencemaran udara dan sebagainya
  • merangsang pembentukan kolagen yang akan menjaga keanjalan kulit, kehalusan dan mengurangkan kedutan kulit
  • menghindarkan elergik pada kulit

>> VITAMIN E

  • mengawal kelembapan kulit
  • membunuh radikal bebas yang merosakkan sel
  • sebagai ejen anti penuaan, mengekalkan keremajaan kulit, dan menjaga kesegaran kulit
  • melindungi kulit dari sinar UV.

ANTARA MANFAAT MENGAMALKAN KOMBINASI 3 VITAMIN DALAM SET KECANTIKAN SHAKLEE :

  • jerawat dan parut jerawat semakin pudar / hilang
  • kulit semakin anjal
  • kulit kelihatan lebih cerah
  • wajah lebih berseri dan bermaya
  • mengurangkan kedutan dan garis halus pada wajah
  • kulit seluruh badan semakin gebu
  • kulit lembut, halus dan kemerah-merahan

BETUL KE BERKESAN? JOM KITA TENGOK TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI DENGAN SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE :

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee

testimoni set kecantikan kulit

Untuk kesan yang lebih menawan, anda boleh add on ESP atau Collagen Powder.

Dah tahu kebaikan dan manfaat SET KECANTIKAN KULIT ni, mesti nak tahu harga pula kan? Harga Set Kecantikan Kulit Shaklee sangat berbaloi. Dengan jaminan Sentiasa Berkesan, Sentiasa Selamat dan Sentiasa Mesra Alam, nyata anda akan menang membeli menang memakai.

HARGA SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE :

ITEM

SIZE

HARGA PASARAN (RM)

ANGGARAN PENGGUNAAN

B COMPLEX

120 BIJI

53.75

4 BULAN

VITAMIN C SR 500mg

180 BIJI

92.50

6 BULAN

VITA E COMPLEX

120 BIJI

149.00

4 BULAN

POSTAGE

10.00

TOTAL

Ā 

305.25

Jimat kan? Nak jimat lagi? Boleh jika anda mendaftar sebagai ahli. Anda akan layak untuk beli dengan harga ahli yang lebih murah. Klik SINI untuk langkah menjadi ahli. Jangan risau. Jadi ahli Shaklee tak semestinya kena menjual. Jadi ahli untuk makan sendiri pun jika cukup syarat dan haul nya, anda akan dapat cash back. Sistem yang sama macam JCard dan kad-kad keahlian yang lain. Anda beli, dapat point, cukup point redeem voucher šŸ™‚ Kalau nak berbisnes macam mana? Daftar dengan family kami, anda akan di-guide A-Z. Dengan bimbingan Master terhebat, dan perkongsian dari sesama ahli, kita akan bergerak sama-sama bagaikan satu keluarga. Saya akan masukkan anda dalam secret group di facebook, group discussion di Whatsapp / WeChat. Dengan teknologi, jarak bukan lagi pemisah untuk berjaya.

Jangan tunggu lagi, hubungi saya segera untuk tempahan Set Kecantikan Kulit anda hari ini. Tak kan anda nak beraya dengan kulit kusam dan berkeladak kan? Tak kan nak tengok orang lain je cantik. Ya tak?

pengedar Shaklee area Ipoh, Tasek, Klebang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...