Shawl Heavy Chiffon Cantik Untuk Raya

Assalamualaikum wbt.

Raya dah dekat:) Siapa belum habis ganti puasa cepat2 ganti tau.

Nak bertenaga ketika puasa (lagi2 time cuaca panas ni), Klik Sini

Cerita pasal raya ni, mesti memasing dah mula fikir warna tema kan?πŸ˜‹ Dah tempah baju sedondon 1 family.

Tudung dah cari? Nak pakai warna senada ke color blocking?☺

Meh saya nak rekemen anda semua kali ni cuba shawl cantik dari AraAmnan Boutique (Aab).

Aab ni jual plain wide shawl dari material premium heavy chiffon. Ada pattern straight cut & end curve. Pilihlah mana yang anda berkenan. Terbaru, dorang nak launch printed shawl pulak uolls😘

image

Macam mana nak cari Aab ni?

Boleh cekidout sini :
πŸƒ FB Page : AraAmnan Boutique
πŸƒ Instagram : araamnanboutique
πŸƒ House Boutique : Ukay Perdana,KL

Atau boleh hubungi agent mereka yang berhampiran anda. Semua pun peramah & very helpfull.

AraAmnan AGENT
🌻 KUALA LUMPUR
🌸 @famocollection
🌸 FB: Famo Collection
πŸ“² +6014 812 737
________________________
🌻 PERAK:
IPOH
🌸 @shawlovelies
πŸ“² 012 791 7427
.
________________________
🌻 PULAU PINANG
PERAI
🌸 @miraa.co
🌸 FB: Nur Amirah Hillmy
πŸ“² +6013 486 0609
________________________
🌻NEGERI SEMBILAN
SEREMBAN
🌸 @ayneez
🌸 FB: Ayneez
πŸ“² 012 682 5197
.
BANDAR SERI JEMPOL
🌸 @amielashop
🌸 FB: Shahida Aqiela
πŸ“² +6017 873 6053
.
PORT DICKSON / CYBERJAYA /Β  PUTRAJAYA
🌸 @ailis_pu3kita
🌸 FB: Puteri Kita
πŸ“² +6012 684 2531
________________________
🌻 PAHANG/SABAH
UMP PEKAN/KOTA KINABALU
🌸 @sharmilahmike
🌸 FB: Sitti Noor Sharmilah
πŸ“² 014 297 1725
.
KUANTAN
🌸 @student_shops
🌸 FB: Nur Aisyah Fateha
πŸ“² +6011 294 21246
.
________________________
🌻 JOHOR:
JOHOR BAHRU
🌸 @s.a.s_closet
🌸 FB: S.A.S Closet
πŸ“² +6012 793 9067
.
PASIR GUDANG
🌸 @mydonnacloset
🌸 FB: Nurain Othman
πŸ“² +6011 3970 9600
.
LARKIN, JOHOR BAHRU
🌸 @syazaaliyanaa
🌸 FB: Syazaliyana Panda
πŸ“² +6019 7141 671
.
MERSING
🌸 @dee_roha_shoppe
🌸 FB: Dee Roha Shoppe
πŸ“² +6010 220 8453
________________________
🌻 KEDAH:
ALOR SETAR
🌸 @shaninaboutique
🌸 FB: Hasnah Shafie
πŸ“² 011 1250 5687
.
ALOR MENGKUDU
🌸 @norisyadayahcollection
🌸 Nor Hidayah
πŸ“² 017 493 4193
.
LANGGAR
🌸 @imanhananahijabista
🌸 FB: Hembusan Kasturi
πŸ“² 017 938 6325
.
PENDANG
🌸 @naboutiqueen
🌸 FB: Kesuma Ainunadia
πŸ“² +6019 466 4643
.
SG. PETANI
🌸 IG: @annaqihijabcollections
🌸 FB: Nur Anis Ghani
πŸ“² +6013 447 2354
.
BUKIT KAYU HITAM
🌸 IG: @thecottonhunnyshop
🌸 FB: Hazwani Hassan
πŸ“² +6017 4240640
________________________
SELANGOR
KUALA KUBU BHARU
🌸 @norshafikah_nazeri
🌸 FB: Norshafikah Ahmad Nazeri
πŸ“² +6013 310 8983
.
PUTRAJAYA, KAJANG & BANGI
🌸 @snone2dropshop
🌸 FB: SN One2drop Shop
πŸ“² 013 298 4656
.
KAJANG
🌸 @ezarajafri
🌸 FB: Ezara Jafri
πŸ“² +6013 442 8286
.
AMPANG
🌸 @bypeachpastels
🌸 FB: Nurul Hazwa
πŸ“² 013 653 4277
.
PUCHONG
🌸 @stylovey
🌸 FB: Stylovey
πŸ“² 011 2141 8164
.
SHAH ALAM
🌸 @_hijabspirit_
🌸 FB: Hijab Spirit
πŸ“² 013 722 5525
.
SHAH ALAM
🌸 Ig: @syerashawl
🌸 FB: syahirah_mail@yahoo.com
πŸ“² 017-2715815
.
BDR SRI DAMANSARA & SG. BULOH
🌸 @farahcottoncloset
🌸 FB: Farah Cotton Closet
πŸ“² 012 291 1044
.
SERI KEMBANGAN
🌸 @ssh.store
πŸ“² 012 222 4971
.
SUBANG JAYA
🌸 @az_zahra_wardrobe
🌸 FB: Az Zahra Wardrobe
πŸ“²+6011 2345 0554
________________________
🌻MELAKA:
MASJID TANAH
🌸 @theadwa_collection
🌸 FB: Nabiellaa Saifull
πŸ“² 010 541 0310
.
MASJID TANAH
🌸 @ainnia_collection
🌸  FB: Ainia Safiyah
πŸ“² +6012 977 6306
.
________________________
🌻 SABAH:
PUTATAN
🌸 @dnhijabalicious
πŸ“² 010 585 0458
.
SANDAKAN
🌸 @y_tiey
🌸 FB: Yaya Shoppe
πŸ“² 013 788 7017
.
UMS SABAH
🌸 @aishatulfarhan
🌸 FB: Aishatul Farhan
πŸ“² 014 535 9875
.
KUNAK
🌸 Instagram: @ninganacollection
🌸 FB: Ning Ana
πŸ“² +6010 581 8915
________________________
🌼 SARAWAK
SARATOK
🌸 @dsyeera
🌸 FB: D’syeera Collection
πŸ“² 014-591 7688

Sejak kenal Aab ni saya memang beli kat dorang je shawl. Kualiti memang puas hati😘😘
P/s : beli banyak share dengan kawan2 dapat harga lebih murah tau.

Bolehlah jengah2 igshop dorang tu untuk jamu mata😍

πŸ’š,
Anida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge