Testimoni Vivix Turunkan Bacaan Kencing Manis

Assalamualaikum wbt.

Saya nak kongsikan tentang Vivix yang berupaya membantu ramai orang pulih dari pelbagai penyakit. Kali ini kita cerita tentang testimoni penghidap diabetes / kencing manis dulu eh.

Testimoni 1 :

image

Ayah saya adalah penghidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical checkup, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialisis.
Selepas consume vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat….

Testimoni 2 :

image

..Abah dikesan kencing manis pada awal tahun 2013..dengan bacaan tinggi 17 atau 18. Bacaan tak pernah turun walaupun dah cuba macam2 supplement. …dalam masa sama berat badan turun mendadak, makan tak lalu, sentiasa letih dan penglihatan kembang.
..konsisten ambil vivix setiap hari, selama 2 minggu, alhamdulillah bacaan gula turun kepada 5.4. Bersyukur sangat2. Abah lebih bertenaga. Penglihatan pun semakin baik..

Testimoni 3 :

image

Tanpa makan ubat, bacaan gula turun dari 14 ke 7.1. Yang bestnya lagi, pipi terasa gebu dan halus!

Testimoni 4 :

image

Customer saya ambik vivix sebab diabetes & luka operate dikaki (besar jugaklah berlubang) tak sembuh2..dia ambik vivix 2 sudu teh 2 kali sehari dalam masa 2 minggu luka kering & tertutup dengan baik..sangat2 happy bila tengok gambar yang dia bagi tu. Alhamdulillah..

Bagaimana Vivix bertindak?

Ada 4 cara Vivix bertindak dengan efektif:
1. Dengan mempertahankan sel (Cell defense)
2. Dengan memberi tenaga kepada sel (cell energy)
3. Dengan memperbaiki sel (cell repair)
4. Dengan meningkatkan prestasi sel (cell performance)

Anda atau orang yang anda sayang menghidap diabetes? Jom cuba ikhtiar dengan vivix. Saya pernah dengar kawan cerita, ibu jari datuk dia jatuh sendiri kerana bernanah dan membusuk di dalam kesan komplikasi kencing manis ni.

Tak kan nak tunggu kronik baru nak bertindak kan.

Kalau anda beli sekarang, dapat jimat sehingga lebih kurang RM200 tau. Sebab sekarang ada PROMOSI TWINPACK.

Apa yang best bila beli vivix twinpack?

Anda akan dapat
🎁 Diskaun 5%
🎁 Keahlian PERCUMA bernilai RM69
🎁 Cash rebate RM38.++ pada bulan hadapan
🎁 Penghantaran PERCUMA

Sebotol tahan 1-2 bulan. Memang pelaburan yang berbaloi untuk kesihatan.

Hubungi saya, ANIDA 012-7917427 untuk pesanan Vivix anda hari ini. Saya menawarkan konsultansi berterusan dan tips2 istimewa untuk semua pelanggan saya.

💜 Anida
💜 SID : 869589
💜 WA : 012 791 7427

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Testimoni Vivix Turunkan Bacaan Kencing Manis

  1. I love the helpful info you provide within your articles. I’ll
    bookmark your weblog and appearance again here regularly.
    I’m quite sure I’ll learn a lot of new stuff below!
    Good luck for the upcoming!
    JeanineYPals recently posted…JeanineYPalsMy Profile

  2. Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
    like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that,
    this is great blog. A great read. I will definitely be back.
    EllisODecock recently posted…EllisODecockMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge