Testimoni Vivix Untuk Kulit Bermasalah dan Kusam

Ramai yang dah cuba macam-macam produk tapi belum jumpa yang boleh meyelesaikan masalah kulit mereka. Malah ada yang breakout teruk. Duit habis beratus, ada yang beribu tapi hasilnya hampa.

Masa yang sesuai nak cuba Vivix

Sempena ada promo twinpack dapat 5% diskaun ni memang bijak kalau anda dapatkan Vivix sekarang.

Vivix bukan saja dapat merawat kulit anda dari dalam, tapi memberi kesan glowing pada luaran. Harga Vivix yang premium ini adalah setanding dengan kualiti bahan mentah, proses pembuatan dan ia ternyata berkesan.

Bagaimana Vivix Berfungsi?

Vivix mampu bertindak sehinga tembus ke peringkat DNA manusia.

Ada 4 kaedah:

1) Membantu melindungi dan memperbaiki DNA.

Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari sel tubuh kita diserang hampir 1 juta agen yang boleh merosakka DNA. Ada agen ini yang merosakkan pengkalan data genetik dan sekaligus menghasilkan typo (kesilapan susunan DNA) dan mengganggu fungsi sel.

Vivix mengandungi resveratrol dan polifenol yang tinggi anti oksidan yang melindungi DNA dari mengalami kerosakan & betulkan sel yang rosak.

2) Pengawalaturan GEN

DNA yang rosak dan mengalami kecacatan boleh menyebabkan kemerosotan umur pada peringkat sel. Vivix membantu aktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yamg membantu melambatkan penuaan pada tahap sel.

3) Biogenesis Mitokondria

Mitokondria ialah penjana tenaga dalam tubuh kita. Ia penting dalam penghasilan tenagayamg dperlukan sel. Jika mitokondria berkurang, kecekapan tenaga sel badan dalam menghasilkan tenaga akan berkurang.

Vivix menggalakkan proses biogenesis (penghasilan baru) untuk memastikan penghasilan tenaga sentiasa optimum.

4) Melambatkan pembentukan protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sel yang mengganggu jangka hayat.

Dalam vivix ada 10x ganda resveratrol yang sangat2 membantu melambatkan protein AGE terjadi.

Apa kaitan sel dengan kulit kita?

Organ terbentuk dengan gabungan sel-sel. Kulit merupakan organ terbesar yang memerlukan sel sihat untuk kekal sihat

Jadi, bila sel sihat automatik kulit juga pasti sihat. Kulit sihat tanpa bintik memang impian semua.

Testimoni Vivix

“Kulit sebelum ini kusam dan kasar, selepas 2 botol vivix kulit wajah nampak moist dan halus”.

“Selepas 2 minggu amalkan Vivix, kukit dah tak berapa berminyak. Nak bangun pagi pun senang”.

“Kulit mentua umur 60 tahun makin flawless dan mulus macam kulit baby”.

Tempah Vivix anda sekarang sementara masih promosi ni.

Beli Vivix Murah Klik Sini

Hubungi saya Nida 0127917427 untuk pertanyaan dan pesanan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge