Awas! Akibat Amalkan Tips Menghilangkan Tangan Kasar, Kulit Wanita Ini Jadi Begini

Semua orang impikan tangan yang halus mulus. Tapi impian hanya tinggal impian bagi individu yang mengalami alahan sehingga tapak tangan menggelupas macam nak terkoyak. Puas dah google tips menghilangkan tangan kasar, belek dalam majalah rapi, selak risalah produk losyen terbaik. Semuanya demi nak dapat tangan yang halus mulus gebu, suami pegang pun takde lah terasa bergerigi.

tips menghilangkan tangan kasar

Tangan Jadi Kasar Sebab Banyak Buat Kerja Rumah?

Ramai yang percaya tangan jadi kasar bila kita buat kerja-kerja rumah macam membasuh baju, cuci pinggan, mop lantai, lap tingkap, sapu sawang dan sebagainya. Bayangkan kalau semua kaum isteri berhenti dari buat kerja-kerja ni semua demi nak menjaga kemulusan kulit tangan masing-masing. Bagi suami yang mampu menggaji pembantu rumah tu oklah kan, kita serahkan pada pembantu rumah je. Biar tangan pembantu rumah yang kasar. Eh.

Betul ke teori banyak buat kerja rumah tangan jadi kasar tu? Saya percaya sedikit sebanyak ada kaitan. Bukan sebab kerja-kerja rumah tu, tapi sebab sentuhan langsung kepada bahan kimia dalam hampir keseluruhan bahan pencuci kita. Sabun basuh kain, pencuci pinggan mangkuk, cecair pencuci lantai, krim pekat untuk tenyeh gris atas dapur, pencuci tandas..semuanya kaya dengan bahan kimia yang merengsa. Lagi-lagi kalau kita suka guna jenis yang anti bakteria.

Beralih Kepada Pencuci Yang Bebas Kimia

fresh laundry

Bukan saja lebih ‘bersih’ malah dapat elak tangan kita dari menggelupas dan terkoyak. Keadaan rumah pun lebih selamat dan sesuai untuk semua. Alam sekitar juga terjaga.

Boleh cuba rangkaian produk Get Clean untuk tujuan mencuci. Ada fresh laundry untuk tujuan cuci baju, Dish Wash untuk cuci pinggan, dan cecair magic serbaguna Basic H.

Set Alahan Licinkan Kembali Tapak Tangan Kakak Ni!

Teruja saya nak cerita. Baru seminggu saya pos Set Alahan pada customer ni, beliau dah share kesan yang memberangsangkan. Tapak tangan beliau beransur sembuh. Tiada lagi menggelupas, pedih dan hampir koyak.

Apa yang dia amalkan?

Vitamin C – bantu untuk hasilkan kolagen, tingkatkan imun, licinkan kulit

Alfalfa – elak alahan, detox seluruh badan, anti kulat

Garlic – sebagai antibiotik semulajadi

Ini hasilnya…

testimoni set alahan
selepas seminggu, alahan beransur pulih

 

tangan licin
Dalam masa 3 minggu, kulit kembali licin!

 

Tapi Awas! Ada Kesan Sampingan.

Ya. Pagi-pagi lagi kakak ni dah whatsapp bagitahu kegembiraan beliau bila suami puji kulit badan dan muka bertambah licin. Kulit semakin halus. Hamboi.

Terbaru, pagi tadi beliau tunjuk gambar (maaf, tak dapat siarkan gambar atas permintaan beliau), tanpa solekan kulit muka kelihatan cantik dan lembab. Bertambah-tambah jatuh cintalah kakak pada Shaklee.

Kesan sampingan macam ni semua orang pun nak 😉 Cepat hubungi saya ANIDA 012-7917427 untuk tempahan vitamin anda. Sementara ada promosi Disember 2014 ni, memang berbaloi-baloi.

Anda mesti teruja lepas tonton video ni. Setelah 7 tahun menderita muka berjerawat, wanita muda ini bertindak nekad!

Dah habis tonton dah? Hubungi saya sekarang kecuali anda tak kisah nak hadap tangan kasar kulit mengerutu saban hari ^_^

Anida Pengedar Shaklee Ipoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 thoughts on “Awas! Akibat Amalkan Tips Menghilangkan Tangan Kasar, Kulit Wanita Ini Jadi Begini

  1. Borrowers might raise health to these cases and get, says Jarvis, contributing, “If the lender receives a judgment, there is a specific time period in which they might enforce a judgment, but a majority of states let lenders to renew this time continuously This list should include payments for life insurance, car loans, financial debt and any other type of bank loan that you are liable to pay for above six months.
    Jim recently posted…JimMy Profile

  2. Do not give up hope if you are having no other method to obtain getting financial aid except the totally
    normal pension Credit debt Financing ‘ Business ventures taken on by using obtained funds originating from financial institutions; the second usually grants
    this bank loan if the endeavor financed is usually
    deemed since potentially self-liquidating
    jack recently posted…jackMy Profile

  3. [url=http://mullers.co.za/Ray-Ban_OGTgyhBA/]Ray Ban Pas Cher[/url], I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thank you|

  4. When you make e-newsletters with the correct content,
    e-newsletters absolutely are a highly effective marketing tool These
    cash advance lenders specialize in helping persons out when they
    find themselves suddenly short of hard cash, usually around unforeseen crisis situations or as soon as facing unexpected bills.
    Jack recently posted…JackMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge