Awas! Akibat Amalkan Tips Menghilangkan Tangan Kasar, Kulit Wanita Ini Jadi Begini

Semua orang impikan tangan yang halus mulus. Tapi impian hanya tinggal impian bagi individu yang mengalami alahan sehingga tapak tangan menggelupas macam nak terkoyak. Puas dah google tips menghilangkan tangan kasar, belek dalam majalah rapi, selak risalah produk losyen terbaik. Semuanya demi nak dapat tangan yang halus mulus gebu, suami pegang pun takde lah terasa bergerigi.

tips menghilangkan tangan kasar

Tangan Jadi Kasar Sebab Banyak Buat Kerja Rumah?

Ramai yang percaya tangan jadi kasar bila kita buat kerja-kerja rumah macam membasuh baju, cuci pinggan, mop lantai, lap tingkap, sapu sawang dan sebagainya. Bayangkan kalau semua kaum isteri berhenti dari buat kerja-kerja ni semua demi nak menjaga kemulusan kulit tangan masing-masing. Bagi suami yang mampu menggaji pembantu rumah tu oklah kan, kita serahkan pada pembantu rumah je. Biar tangan pembantu rumah yang kasar. Eh.

Betul ke teori banyak buat kerja rumah tangan jadi kasar tu? Saya percaya sedikit sebanyak ada kaitan. Bukan sebab kerja-kerja rumah tu, tapi sebab sentuhan langsung kepada bahan kimia dalam hampir keseluruhan bahan pencuci kita. Sabun basuh kain, pencuci pinggan mangkuk, cecair pencuci lantai, krim pekat untuk tenyeh gris atas dapur, pencuci tandas..semuanya kaya dengan bahan kimia yang merengsa. Lagi-lagi kalau kita suka guna jenis yang anti bakteria.

Beralih Kepada Pencuci Yang Bebas Kimia

fresh laundry

Bukan saja lebih ‘bersih’ malah dapat elak tangan kita dari menggelupas dan terkoyak. Keadaan rumah pun lebih selamat dan sesuai untuk semua. Alam sekitar juga terjaga.

Boleh cuba rangkaian produk Get Clean untuk tujuan mencuci. Ada fresh laundry untuk tujuan cuci baju, Dish Wash untuk cuci pinggan, dan cecair magic serbaguna Basic H.

Set Alahan Licinkan Kembali Tapak Tangan Kakak Ni!

Teruja saya nak cerita. Baru seminggu saya pos Set Alahan pada customer ni, beliau dah share kesan yang memberangsangkan. Tapak tangan beliau beransur sembuh. Tiada lagi menggelupas, pedih dan hampir koyak.

Apa yang dia amalkan?

Vitamin C – bantu untuk hasilkan kolagen, tingkatkan imun, licinkan kulit

Alfalfa – elak alahan, detox seluruh badan, anti kulat

Garlic – sebagai antibiotik semulajadi

Ini hasilnya…

testimoni set alahan
selepas seminggu, alahan beransur pulih

 

tangan licin
Dalam masa 3 minggu, kulit kembali licin!

 

Tapi Awas! Ada Kesan Sampingan.

Ya. Pagi-pagi lagi kakak ni dah whatsapp bagitahu kegembiraan beliau bila suami puji kulit badan dan muka bertambah licin. Kulit semakin halus. Hamboi.

Terbaru, pagi tadi beliau tunjuk gambar (maaf, tak dapat siarkan gambar atas permintaan beliau), tanpa solekan kulit muka kelihatan cantik dan lembab. Bertambah-tambah jatuh cintalah kakak pada Shaklee.

Kesan sampingan macam ni semua orang pun nak 😉 Cepat hubungi saya ANIDA 012-7917427 untuk tempahan vitamin anda. Sementara ada promosi Disember 2014 ni, memang berbaloi-baloi.

Anda mesti teruja lepas tonton video ni. Setelah 7 tahun menderita muka berjerawat, wanita muda ini bertindak nekad!

Dah habis tonton dah? Hubungi saya sekarang kecuali anda tak kisah nak hadap tangan kasar kulit mengerutu saban hari ^_^

Anida Pengedar Shaklee Ipoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...